/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Studiu: Meciul Liverpool-Atletico, responsabil de 41 de decese de coronavirus

missing
25 mai 2020, ora 11:22

Desfășurarea cu spectatori a meciului Liverpool – Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor, ar fi provocat 41 de decese în urma infectărilor cu noul coronavirus, arată un raport al unui grup de experți care au analizat informațiile din spitalele britanice, scrie digi24.ro.

54 de mii de oameni au fost în tribune la partida din 11 martie, inclusiv trei mii de fani veniți din Spania.

A fost ultimul meci important desfășurat în Anglia înainte de carantină. La acea dată, în Spania fuseseră deja introduse restricții.

Conform studiului, numărul de decese în spitalele de lângă Liverpool a fost mai mare la o lună după meci decât în spitalele folosite drept punct de referință.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a spus că desfășurarea partidei cu public, în contextul epidemiei, a fost un gest criminal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram