/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Important: Mai sunt doar șapte zile până la creșterea prețurilor la OASIS

missing
25 mai 2020, ora 09:50

OASIS Apartments anunță că au mai rămas doar șapte zile până la creșterea prețurilor la metru pătrat la toate apartamentele din complexul rezidențial.

Potrivit dezvoltatorilor, din data de 1 iunie, un m2 va costa cu 100€ mai scump!

Sună acum: ???? +37369777629

Grăbiți-vă să achiziționați apartamentul de vis la cel mai convenabil preț. Dacă în mai Dumneavoastră mai puteți achiziționa un apartament la prețul de 850€/m2, din 1 iunie Oasis va costa 950€/m2!

Beneficiază și tu de achitarea în rate în timp de până la șapte ani, doar cu buletinul (fără gaj, credit, comisioane, bancă… etc). Acum, cu prima rată minimă de 10 %, poți deveni proprietarul unui apartament în cel mai exclusivist ansamblu rezidențial din Chișinău!

Ia legătura acum cu reprezentanții companiei, pentru a afla informația detaliată.

Sună acum: ???? +37369777629

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram