/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Coronavirusul a mai luat viața a doi oameni astăzi. Bilanțul deceselor a ajuns la 268

missing
26 mai 2020, ora 17:08

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, anunță că alte două persoane au fost răpuse de virusul COVID-19. Aceasta pe lângă cele patru decese anunțate dimineață. În total, astăzi au fost răpuși de boală șase oameni. Bilanțul deceselor în Republica Moldova se ridică la 267.

Este vorba despre un bărbat de 54 ani din raionul Ungheni. Acesta a fost internat la pe 22 mai la spitalul raional Ungheni. Bărbatul avea suspecție la cancer pulmonar și etilism cronic.

De asemenea, o femeie de 72 ani din regiunea transnistreană a decedat de COVID. Internată la data de 26 mai, la un spital din regiune, femeia suferea și de tuberculoză infiltrativă, encefalopatie și miopatie.

Tot astăzi, autoritățile au anunțat despre trecerea în neființă a medicului chirurgc Stelian Candiba, în vârstă de 66 ani. Doctorul a activat în calitate de medic chirurg în secția chirugie septică a Spitalului Clinic Sf. Treime din capitală.  Acesta a fost internat la data de 18 mai, la Spitalul Clinic Republican.

Un medic de la „Sf. Treime” a murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Membrii familiei, la fel infectați, sunt spitalizați

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram