/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Fracțiunea PSRM din Parlament s-a completat. CCM a validat mandatul lui Pascaru

missing
26 mai 2020, ora 11:13

Consilierul municipal Nicolae Pascaru este oficial deputat în Parlament. Curtea Constituțională i-a validat astăzi mandatul de deputat și acesta se va alătura la următoarea ședință a Legislativului fracțiunii Partidului Socialiștilor.

„Sincere felicitări, stimate coleg. Să fie cu Doamne ajută și îți spunem bun venit în fracțiunea parlamentară PSRM din Legislativ”, a scris pe Facebook deputatul socialist Grigore Novac, care l-a însoțit pe Pascaru la Curtea Constituțională.

Amintim că Nicolae Pascaru a ocupat fotoliul de deputat în locul lui Oleg Teterea, care a demisionat pe 13 mai  în favoarea unei noi funcții. Acesta a fost numit director al întreprinderii „Chișinău-Gaz”.

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Parlament numără 37 de deputați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram