/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mită de 20 de mii de euro, în schimbul unor „favoruri”! Un angajat de la IP Botanica și un complice al acestuia, reținuți

26 mai 2020, ora 10:17

Un angajat din cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica a fost reținut zilele trecute de procurorii anticorupție. Acesta ar fi pretins de la o persoană suma de 20 de mii de euro, în schimbul promisiunii că o va ajuta să scape de pedeapsă pentru escrocherie.

Individul a primit prin intermediul unui intermediar, în trei trenșe, suma de 7350 de euro. Vineri, omul legii și complicele acestuia au fost reținuți de ofițerii SPIA și procurorii anticorupție, care au efectuat percheziții în mașinile și casele bănuiților. În rezultatul acestora, au fost ridicate sume de bani obținute ilegal.

Ulterior, vor fi efectuate acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii, în scopul stabilirii implicării şi altor persoane complice la caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram