/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Purtătorul de cuvânt al lui Putin a ieşit din spital, după ce s-a vindecat de coronavirus

missing
26 mai 2020, ora 09:31

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin, a ieşit din spital, după ce şi-a revenit de pe urma infecţiei cu noul coronavirus, a transmis luni agenţia Interfax, preluată de DPA.

Peskov, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit în urmă cu două săptămâni că urma un tratament împotriva COVID-19. Potrivit Interfax, Peskov a suferit de pneumonie la ambii plămâni, scrie agerpres.ro.

Alţi patru responsabili de rang înalt ai administraţiei ruse care au contractat noul coronavirus sunt: premierul Mihail Mişustin, care a revenit în activitate săptămâna trecută, ministrul construcţiilor, cel al ştiinţei şi cel al culturii.

Rusia a raportat peste 350 de mii de cazuri de contaminare cu coronavirus, al treilea cel mai grav bilanţ la nivel mondial, după SUA şi Brazilia, conform datelor comparative compilate de Universitatea Johns Hopkins.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram