/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tenorul italian Andrea Bocelli a fost infectat cu coronavirus. „În familie, am fost cu toții infectați”

missing
26 mai 2020, ora 17:14

Tenorul italian Andrea Bocelli, 61 de ani, a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost diagnosticat la data de 10 martie, informează libertatea.ro.

Experiența mea cu coronavirus? O tragedie”, a spus, ironic, Andrea Bocelli, care a adăugat”: „În familie, am fost cu toții infectați. Am avut febră, deși mică, am strănutat și am tușit”.

Din fericire, artistul și cele mai dragi persoane din viața sa au câștigat lupta cu COVID-19.

Andrea Bocelli a mers astăzi să doneze plasmă la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello din Pisa.

Muzicianul a fost însoțit de soția sa, Veronica, și de doi dintre copiii lor, care au donat și ei plasmă.

Duminică, 12 aprilie, cu ocazia Paștelui Catolic, Andrea Bocelli a ținut un scurt concert în fața Catedralei din Milano, într-o piață complet goală. Evenimentul a fost intitulat „Muzică pentru Speranță” și s-a bucurat de un succes uriaș pe YouTube, acolo unde a fost urmărit de peste 2,8 milioane de spectatori virtuali.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram