/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Verde pentru transportul internațional de pasageri. Cursele de tren și cele auto sunt reluate de astăzi

26 mai 2020, ora 08:01

Comisia Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis reluarea activității punctelor de trecere a frontierei de stat, ținînd cont de relansarea treptată a transportului de persoane și mărfuri în trafic internațional;

De asemenea, de astăzi, este reluat transportul feroviar și rutier de persoane în trafic internațional. Totuși, organizatorii de curse vor trebui să asigure protecția personalului care efectuează cursele de transport, să ajusteze orarul de călătorie și a numărului de unități de transport pentru a evita aglomerările de persoane.

De asemenea, angajații vor trebui să-și automonitorizeze starea de sănătate pe parcursul zilei de muncă și să informeze conducerea despre aceasta.

Totodată, operatorii vor trebui să verifice temperatura pasagerilor la îmbarcarea în transport și să dezinfecteze suprafețele din salon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram