/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Dacă îi recunoști, anunță Poliția! Doi bărbați și o femeie au furat bani în amiaza mare

missing
26 mai 2020, ora 15:12

Doi bărbați și o femeie sunt căutați de polițiștii din Chișinău pentru că au furat bani de la două persoane. Ambele jafuri s-au produs în sectorul Botanica al capitalei. Poliția roagă cetățenii să apeleze la numărul 0 60 082 335, dacă cunosc unde se află persoanele din imagini. 

În primul caz, polițiștii au fost alertați de către o tânără de 23 de ani. Ea a spus că și-a lăsat geanta fără supraveghere, în timp ce se afla în curtea blocului de locuit, amplasat pe strada Hristo Botev. Profitând de acest fapt, femeia i-a furat geanta în care se aflau actele de identitate și circa șapte mii de lei.

Conform legislației în vigoare, suspecta riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Alți doi indivizi din imagini sunt căutați pentru că au furat de la o persoană 400 de lei. Jaful s-a produs pe strada Sarmizegetusa. În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la cinci ani până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram