/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ În timp ce restul campionatelor importante abia se pregătesc să revină, un fotbalist moldovean continuă să marcheze gol după gol în singura ligă activă pe timp de pandemie

missing
26 mai 2020, ora 06:06

În timp ce restul campionatelor importante se pregătesc să revină, un moldovean continuă să marcheze gol după gol în singura ligă ce nu și-a sistat activitatea pe timp de carantină. Este vorba despre Ion Nicolăescu care a ajuns la 4 reușite în actualul sezon. Acum, atacantul nostru se află pe locul 3 în lista celor mai buni marcatori din Prima Ligă Bielorusă.

Bielorușii nu găsesc leacul contra lui Nicolăescu. În etapa recent încheiată, acesta a reușit un nou gol. De această dată, moldoveanul l-a învins pe portarul lui Dinamo Minsk, ajutându-și echipa să obțină un egal cu scorul de 1 la 1.

În ultimele 5 meciuri jucate, atacantul de 21 de ani a înscris 4 goluri. În 3 cazuri, reușitele sale au fost decisive pentru Vitebesk, fie pentru un egal, fie pentru o victorie.

În momentul de față, s-au consumat 10 etape din Liga Bielorusă, iar echipa lui Nicolăescu se află pe treapta a 8-a. Moldoveanul, la rândul său, este mult mai bine clasat în lista celor mai buni marcatori. Mai mult decât el a înscris doar uzbekul Yaxshiboev, dar și armeanul Kadimyan.

Reporter: Alex MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram