În timp ce restul campionatelor importante se pregătesc să revină, un moldovean continuă să marcheze gol după gol în singura ligă ce nu și-a sistat activitatea pe timp de carantină. Este vorba despre Ion Nicolăescu care a ajuns la 4 reușite în actualul sezon. Acum, atacantul nostru se află pe locul 3 în lista celor mai buni marcatori din Prima Ligă Bielorusă.

Bielorușii nu găsesc leacul contra lui Nicolăescu. În etapa recent încheiată, acesta a reușit un nou gol. De această dată, moldoveanul l-a învins pe portarul lui Dinamo Minsk, ajutându-și echipa să obțină un egal cu scorul de 1 la 1.

În ultimele 5 meciuri jucate, atacantul de 21 de ani a înscris 4 goluri. În 3 cazuri, reușitele sale au fost decisive pentru Vitebesk, fie pentru un egal, fie pentru o victorie.

În momentul de față, s-au consumat 10 etape din Liga Bielorusă, iar echipa lui Nicolăescu se află pe treapta a 8-a. Moldoveanul, la rândul său, este mult mai bine clasat în lista celor mai buni marcatori. Mai mult decât el a înscris doar uzbekul Yaxshiboev, dar și armeanul Kadimyan.

Reporter: Alex MACOVEI

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!