/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Irina Rimes a lansat o nouă piesă: „Este tot ce-am putut să scriu mai frumos de când mă știu”

missing
26 mai 2020, ora 09:35

Interpreta Irina Rimes şi Mahmut Orhan au lansat piesa „Nu Vreau” cu un videoclip spectaculos. Este un track melancolic, de ascultat la orele târzii şi care invită mai degrabă la meditaţie decât la dans. Videoclipul este ancorat în universuri fantastice şi animat în 3D. 

Tipic pentru o creaţie Irina Rimes, versurile spun povestea unei iubiri neîmplinite. Piesă despre muza sa, iar videoclipul se potriveşte perfect cu tematica de „Cosmos” atât de apreciată de Irina Rimes.

Piesa asta este tot ce-am putut să scriu mai frumos de când mă știu. E tot ce-am putut să scot din sufletul meu, acum, la răscrucea drumurilor în viața mea de femeie”, a scris interpreta pe pagina sa de Facebook.

Vizionare plăcută!

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram