/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cei cinci miniștri delegați de PDM în Guvern, testați negativ la coronavirus

27 mai 2020, ora 16:58

Cei cinci miniștri delegați de Partidul Democrat în Guvern, care și-au făcut ieri testele la coronavirus, au aflat rezultatele acestora. Din fericire, probele au ieșit negative. 

Ministrul Economiei Sergiu Răilean, cel de Externe Oleg Țulea, ministrul Apărării Alexandru Pînzari, cel al Educației Igor Șarov și vicepremierul pentru Reintegrare Cristina Lesnic s-au testat la Covid-19 după ce au participat la ședința din 20 mai a fracțiunii parlamentare a PDM, la care a fost prezent și Eugeniu Nichiforciuc, diagnoscticat cu coronavirus.

Vestea că Nichiforciuc ar fi infectat cu coronavirus a fost făcută publică joi, la ședința Parlamentului de către Dumitru Diacov.

El a fost ieri la ședința fracțiunii. Parcă era în mască. S-a păstrat distanța. Sper că nimeni din colegii noștri nu a prins nevoia de coronavirus. Nu are simptome, dar rezultatul este pozitiv”, a spus Diacov, care a precizat că și soția lui Nichiforciuc a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram