/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mesajul disperat al mamei băiatului de șase ani, dispărut la Hâncești: „Te rog din suflet...”

missing
27 mai 2020, ora 23:00

Mama băiețelului de 6 ani care a dispărut ieri la amiază în orașul Hâncești a transmis un mesaj disperat acum câteva minute. Femeia face aluzie la faptul că copilul ei ar fi ținut de cineva care nu i-ar permite să revină acasă.

„Te rog din suflet, cel la cine se afla copilul meu, scoate-l la poarta si la lasă-l sa vina acasă!!!! Cel care îl vede suna-ți va rog 112!”, a scris Mariana Osipciuc pe o rețea de socializare.

În această seară, Poliția de Frontieră a anunțat că verifică toate vehiculele care traversează granița și că băiețelul nu a fost scos din țară.

Anterior au fost lansate mai multe versiuni, printre care și răpirea băiatului. Însă, deocamdată, oamenii legii nu au dovezi sau informații concrete care ar confirma acest lucru.

Amintim că băiețelul dispărut are doar 6 ani și îl cheamă Beniamin Osipciuc. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. Băiatul a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre aceast băiețel, sunt rugate să sune la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

Poliția de Frontieră susține că copilul dispărut la Hâncești nu a fost scos de pe teritoriul Republicii Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram