Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, a anunțat acum câteva minute că oferă o recompensă pentru informații veridice despre copilul dipărut ieri la amiază din oraș. Persoana care va prezenta astfel de date va primi o sumă de 10 mii de lei.

Primarul anterior a spus că se investighează mai multe versiuni și că au fost implicate în căutări mai multe persoane, printre care: vânători și angajați ai întreprinderii „Apă Canal” Hâncești. Botnari susține susține că a primit mai multe informații despre dispariția copilului, însă niciuna nu ar fi deocamdată confirmată.

Amintim că băiețelul dispărut are doar 6 ani și îl cheamă Beniamin Osipciuc. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. Băiatul a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre aceast băiețel, sunt rugate să sune la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

/VIDEO/ Ruda băiatului dispărut la Hâncești: „Am căutat peste tot”. Primarul orașului oferă detalii

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!