Reacția lui Usatîi, la declarația lui Dodon despre faptul că ar fi un „instrument” al lui Plahotniuc: „El într-o zi, pentru vorbele astea, o să răspundă în fața tuturor cetățenilor”

27 mai 2020, ora 23:44

După ce președintele Igor Dodon a spus, în această seară, că liderul PN, Renato Usatîi, ar fi una dintre „instrumentele” lui Vladimir Plahotniuc prin care acesta încearcă să se implice în politica din Republica Moldova, primarul de Bălți a menționat că pentru declarațiile sale, șeful statului va răspunde într-o zi în fața cetățenilor.

Primarul de Bălți s-a arătat nedumerit de declarația președintelui și a declarat că Vladimir Plahotniuc tocmai  în favoarea lui Igor Dodon a modificat vârsta pentru candidații la președinție în 2016, l-a eliminat pe el din campania electorală pentru parlamentare în 2014 cu câteva zile înainte de scrutin. „Plahotniuc tot ce a făcut până acum în politica din Republica Moldova a făcut doar în favoarea lui Igor Dodon. Dodon a fost beneficiar nu doar de la aceste culioace de bani, dar și la diferite funcții, scheme. Omul care a fost crescut din „laptele” lui Plahotniuc începând cu atunci când era politician tânăr și terminând cu culioace care le-au văzut toată țara”, a menționat Usatîi.

Liderul PN i-a propus lui Igor Dodon să participe împreună la o dezbatere în studioul TV8 pentru a clarifica mai multe chestiuni.

Șeful statului a declarat în această seară că fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc ar avea trei „instrumente” cu care încearcă să se implice în politica din Republica Moldova: două în Parlament și unul în afara legislativului: grupul Candu și grupul Șor și în afara Parlamentului este Renato Usatîi.

Dodon: Plahotniuc are trei „instrumente” cu care încearcă să se implice în politica din Moldova: două în Parlament și unul în afara legislativului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram