/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/UPDATE VIDEO/ Grav accident în apropiere de Peresecina! Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

missing
27 mai 2020, ora 14:10

UPDATE: Potrivit poliției, un autotractor cu remorcă s-a izbit frontal de un „Mercedes Vito”, condus de un tânăr de 27 de ani. Patru persoane din microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost supuși testării alcooscopice care a arătat o concentrație de 0.00mg/l în aerul expirat.

Un grav accident s-a produs cu puțin timp în urmă pe traseul Chișinău – Bălți, în apropiere de localitatea Peresecina. Un  camion și un microbuz s-au ciocnit violent.

Oamenii legii se află la fața locului. Deocamdată, poliția nu ne-a putut oferi detalii despre accident și nici dacă s-a soldat sau nu cu victime.

Din imaginile video postate de internauți se vede că impactul s-a produs într-o curbă periculoasă și carosabilul era umed.

Sursa video: Facebook/ Gorod bez marshrutok

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram