Fostul selecționer al Moldovei, campionul olimpic din Seul, Igor Dobrovolschi a primit cetățenia R. Moldova. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban.

De astăzi, antrenorul Igor Dobrovolskiy a devenit cetățean moldovean.
În cadrul Primăriei Chișinău antrenorul de fotbal a depus jurământul, a sărutat drapelul țării, astfel, a devenit cetățean cu drepturi egale. Un eveniment mult așteptat, precum mi-a comunicat Igor Dobrovolskiy”, a scris Ceban.

În vara anului trecut Dobrovolschi i-a solicitat lui Igor Dodon examinarea posibilității de a i se acorda cetățenia Republicii Moldova.

Igor Dobrovolschi este un fost fotbalist sovietic și actual antrenor de fotbal. Acesta a antrenat echipa națională de fotbal a Republicii Moldova în perioada 2006-2009. Sub conducerea lui, selecționata Moldovei a înregistrat cele mai bune rezultate din istoria sa, acumulând 12 puncte în preliminariile Campionatului European de Fotbal 2008 și ajungând până pe locul 37 în Clasamentul FIFA pe națiuni.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!