/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fostul selecționer al Moldovei Igor Dobrovolschi a primit cetățenia R. Moldova

28 mai 2020, ora 16:47

Fostul selecționer al Moldovei, campionul olimpic din Seul, Igor Dobrovolschi a primit cetățenia R. Moldova. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban.

De astăzi, antrenorul Igor Dobrovolskiy a devenit cetățean moldovean.
În cadrul Primăriei Chișinău antrenorul de fotbal a depus jurământul, a sărutat drapelul țării, astfel, a devenit cetățean cu drepturi egale. Un eveniment mult așteptat, precum mi-a comunicat Igor Dobrovolskiy”, a scris Ceban.

În vara anului trecut Dobrovolschi i-a solicitat lui Igor Dodon examinarea posibilității de a i se acorda cetățenia Republicii Moldova.

Igor Dobrovolschi este un fost fotbalist sovietic și actual antrenor de fotbal. Acesta a antrenat echipa națională de fotbal a Republicii Moldova în perioada 2006-2009. Sub conducerea lui, selecționata Moldovei a înregistrat cele mai bune rezultate din istoria sa, acumulând 12 puncte în preliminariile Campionatului European de Fotbal 2008 și ajungând până pe locul 37 în Clasamentul FIFA pe națiuni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram