/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Încă două decese în urma infectării cu COVID-19. Alte 248 de persoane sunt în stare gravă

28 mai 2020, ora 10:14

În Republica Moldova au fost înregistrate încă două decese în urma infecției cu COVID-19. Informația a fost publicată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în acestă dimineață. Bilanțul victimelor a ajuns la 279.

Virusul a răpus un bărbat de 62 de ani din Cahul. Acesta a fost internat la Spitalul Raional Cahul acum patru zile. Victima suferea de mai multe boli: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

A decesat și un bărbat de 77 ani, din Chișinău. Acesta suferea de o boală cerebrovasculară și a fost transferat din Institutul de neurologie și neurochirurgie la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 26 mai.

Alți 248 de pacienți se află în stare gravă la spital, iar 16 sunt conectați la aparate de respirație asistată. 546 de persoane sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Până la acestă oră, în Republica Moldova au fost confirmate 7 537 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 952 în regiunea transnistriană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram