/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Joc periculos! Un copil de numai 6 ani s-a ales cu două degete tăiate, după ce fratele său l-a lovit cu un topor

missing
28 mai 2020, ora 10:21

Incident grav într-o localitate din Glodeni. Un copil de numai 6 ani s-a ales cu două degete tăiate, după ce fratele său l-a lovit din greșeală cu un topor.

Cazul s-a produs în satul Cobani, în timp ce copilul de 10 ani se juca împreună cu fratele său, în vârstă de 6 ani.

Poliția spune că totul s-ar fi întâmplat după ce eri tatăl copiilor a tăiat lemne în fața porții sale, iar după ce a finalizat a decis să le ducă în curte. În acel moment băiatul de 10 ani a luat toporul și a vrut să lovească într-o bucată de lemn. A lovit însa direct în mâna fratelui său, care a vrut să ia lemnul.

Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul raional Glodeni, unde s-a stabilit că medicii i-au amputat două degete de la mâna stângă. Ulterior, copilul a fost transportat la Spitalul clinic municipal „Valentin Ignatenco” din Chișinău. Acesta are nevoie de o intervenție microchirurgicală.

„Familia nu este social vulnerabilă. Copii sunt crescuți doar de tata care nu consumă băuturi alcoolice și are mereu grijă de copii săi. Acesta nu a fost anterior în vizorul poliției. Copilul cu vărsta de 10 ani este în șoc. Astăzi acestuia îi va fi acordată consiliere psihologică”, a spus pentru tv8.md ofițera de presă a IP Glodeni, Eugenia Molceanov.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram