/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Slujbă cu lăcașul plin de oameni la o mănăstire. Enoriașii nu au ezitat sa-i pupe mâna mitropolitului Vladimir

missing
28 mai 2020, ora 23:21

Deși Comisia Extraodrinară de Sănătate Publică a decis că se permite organizarea slujbelor la biserici doar în aer liber, cu respectarea distanței sociale, astăzi, de Înălțarea lui Hristos, mitropolitul Vladimir a participat la serviciul divin la mănăstirea Japca, unde nu au fost respectate aceste reguli. Slujba a avut loc în interiorul mănăstirii, iar de distanța socială, măști și mănuși s-a uitat cu desăvârșire.

Unii credincioși nu au ezitat să pupe lucrurile sfinte și mâna mitropolitului Vladimir.

„La final, pelerinii veniţi au primit binecuvântări din partea Mitropolitului Vladimir și îndemnuri duhovnicești spre o viață creștină autentică încununată cu multe roade duhovniceşti”, se spune într-un comunicat de presă al Mitropoliei.

La mijlocul lunii mai, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilt că slujbele religioase vor continua să fie oficiate în curțile bisericilor până pe 30 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram