/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Deși au fost mobilizați sute de polițiști, carabinieri și salvatori, băiatul din Hîncești este de negăsit

28 mai 2020, ora 10:34

Reprezentanții Inspectoratului General de Poliție (IGP) spun că în operațiunea de căutare a copilului de șase ani, din Hîncești, dispărut acum două zile, au fost implicați sute de polițiști, carabinieri și salvatori; minorul este căutat cu patrupezii din cadrul organelor de poliție și cu dronele, dar, deocamdată nu s-a ajuns pe urmele lui.

Poliția continuă să fac apel la oamenii care au informații despre băiat, să le comunice oamenilor legii la numărul de urgență 112.

Totodată, reprezentanții IGP atrag atenția că în spațiul public circulă tot mai multe informații și știri false despre acest caz. Poliția îi îndeamnă pe oameni să nu dea crezare informațiilor neverificate și care vin din surse incerte.

Băiatului îi spune Beniamin Osipciuc și are șase ani. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. El a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă, blugi de culoare verde și șlapi de culoare roz, ai mamei sale.

Persoanele care dețin informații despre acest băiețel, sunt rugate să sune la 112 și la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

În ultimele patru luni, Poliția a fost sesizată despre circa trei sute de cazuri de dispariție a copiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram