/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

În două săptămâni se redeschid și sălile de sport, dar fără dușuri și vestiare. Regulile pe care va trebui să le respectăm

missing
29 mai 2020, ora 12:03

De pe data de 15 iunie, potrivit deciziei Comisiei Naționale de Sănătate Publică, își vor relua activitatea și sălile de sport. Totuși, vizitatorii nu vor avea acces la vestiare și cabinele de duș, vor trebui să se antreneze, păstrând distanța de doi metri față de alte persoane din sală, iar administratorii vor trebuie să dispună dezinfectarea echipamentelor și aerisirea încăperilor după fiecare antrenament. Mai mult, angajații sălilor de sport sunt obligați să limiteze numărul de persoane care se antrenează concomitent, pentru a evita aglomerațiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram