/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Sîrbu îl invită la ceai pe deputatul Ciubuc. „Îl vom convinge să treacă pe calea cea dreaptă”. Democratul i-a răspuns ferm

29 mai 2020, ora 23:53

Deputatul din grupul „Pro Moldova” îl invită „la un ceai” pe deputatul democrat, fostul său coleg de partid, Nicolae Ciubuc, după ce va reveni Andrian Candu din Cehia. Invitația a fost făcută în direct, la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la TV8. Nicolae Ciubuc i-a răspuns că nu va accepta această invitație.

Întrebat ce intenționează să discute cu Nicolae Ciubuc la ceai, Sergiu Sîrbu a răspuns: „îl vom convinge să treacă pe calea cea dreaptă”.

În replică, Ciubuc i-a spus că aceasta este o formă de corupere a deputaților și că nu va accepta această invitație. „Toate discuțiile – pe platformă parlamentară”, i-a replicat fostul coleg.

„În cazul colegilor democrați care au fost invitați și au plecat ulterior din Partidul Democrat, totul s-a început de la un ceai”, a continuat deputatul PDM.

Amintim că 14 deputați democrați au părăsit rândurile formațiunii și au aderat la grupul parlamentar „Pro Moldova” sau fracțiunea Partidului Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram