Deputatul din grupul „Pro Moldova” îl invită „la un ceai” pe deputatul democrat, fostul său coleg de partid, Nicolae Ciubuc, după ce va reveni Andrian Candu din Cehia. Invitația a fost făcută în direct, la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la TV8. Nicolae Ciubuc i-a răspuns că nu va accepta această invitație.

Întrebat ce intenționează să discute cu Nicolae Ciubuc la ceai, Sergiu Sîrbu a răspuns: „îl vom convinge să treacă pe calea cea dreaptă”.

În replică, Ciubuc i-a spus că aceasta este o formă de corupere a deputaților și că nu va accepta această invitație. „Toate discuțiile – pe platformă parlamentară”, i-a replicat fostul coleg.

„În cazul colegilor democrați care au fost invitați și au plecat ulterior din Partidul Democrat, totul s-a început de la un ceai”, a continuat deputatul PDM.

Amintim că 14 deputați democrați au părăsit rândurile formațiunii și au aderat la grupul parlamentar „Pro Moldova” sau fracțiunea Partidului Șor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!