/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un tânăr de 27 de ani din Purcari, strivit de roțile unei mașini a Poliției de Frontieră. Era culcat pe șosea!

missing
29 mai 2020, ora 09:37

Accident fatal la Ștefan Vodă. Un tânăr de 27 de ani a murit noaptea trecută strivit de roțile unei mașini a Poliției de Frontieră.

Nenorocirea s-a produs în satul Purcari, după miezul nopții. Doi angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră se aflau în misiune de serviciu și se deplasau cu un „VAZ 2121” spre Olănești când la un moment dat, șoferul a simțit că a trecut cu mașina peste o persoană.

Potrivit poliției, victima era culcată la sol pe partea dreaptă a șoselei și cel mai probabil, conducătorul auto nu a văzut-o.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Mașina a fost dusă la parcarea specială, urmând a fi efectuată expertiza autotehnică, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Ambii polițiști de frontieră au fost testați cu alcoolscopul, care a arătat că nu au consumat alcool.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram