/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Câți moldoveni au revenit în țară în ultimele 24 de ore

30 mai 2020, ora 09:49

2 845 de persoane au intrat în Republica Moldova, în ultimele 24 de ore. Dintre care, 1 482 de treceri au fost înregistrate la frontiera moldo-română, iar 727 de treceri – la frontiera cu Ucraina.

Alte 636 de persoane au revenit în țară pe cale aeriană. Este vorba de cetățenii moldoveni din Dublin, Londra și Moscova, care au beneficiat de curse charter.

Alți 113 cetățeni au fost repatriați din Rusia și Belarus. În total, 5 004 persoane au traversat frontiera. Toate au fost supuse screeningului, informează Poliția de Frontieră.

De asemenea, au fost completate 2 845 de fișe epidemiologice individuale. Din fericire, nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram