/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Din cauza restricțiilor de circulație impuse de Tiraspol, feribotul de la Molovata va efectua curse suplimentare

30 mai 2020, ora 13:14

Feribotul de la Molovata va efectua curse suplimentare, din cauza restricțiilor de circulație impuse de așa-zisele autorități din stânga Nistrului, pentru a satisface necesitățile populației și agenților economici din platoul Cocieri.

Prima cursă a feribotului va fi efectuată la ora 6:00 din satul Molovata Nouă spre Molovata și la 6:45 retur. Ultima cursă, spre Molovata Nouă, va fi efectuată la ora 20:00, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Totodată, întreprinderea „Bacul Molovata” a anunțat disponibilitatea de a efectua curse suplimentare în timpul zilei, în cazul prezenței unui număr sporit de pasageri și vehicule în linia de așteptare, pentru trecerea râului Nistru.

Din cauza restricțiilor de circulație impuse de Tiraspol, satele din stânga Nistrului sunt practic inaccesibile pe cale terestră, astfel, locuitorii și agenții economici din zonă sunt nevoiți să ajungă pe malul drept al Nistrului cu feribotul.

În ultimul timp, numărul pasagerilor a crescut semnificativ și periodic se formau cozi la feribot, spun autoritățile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram