/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ministerul Sănătății anunță despre un nou deces provocat de COVID-19

missing
30 mai 2020, ora 09:54

Ministerul Sănătății anunță despre un nou deces provocat de COVID-19. S-a stins din viață un bărbat de 78 de ani din raionul Ialoveni. Astfel, bilanțul a urcat la 289 de cazuri. 

Bărbatul a fost internat la data de 8 mai, la Spitalul Clinic Republican. Pacientul suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială și boala parkinson.

Ministerul a oferit informații și despre starea de sănătate a persoanelor infectate. 258 de pacienți sunt în stare gravă, 622 – stare de gravitate medie, ceilalţi – în stare satisfăcătoare.

Alte 177 de persoane au fost tratate și externate. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 4 455.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 7 896 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 982, în regiunea transnistreană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram