/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O trecere subterană din sectorul Râșcani al capitalei va fi renovată. Când vor începe lucrările

missing
30 mai 2020, ora 13:43

Pasajul subteran din strada Alecu Russo din capitală va fi renovat. Lucrările de reparație vor începe săptămâna viitoare. Anunțul a fost făcut de edilul capitalei Ion Ceban pe rețelele sociale. 

„Acolo sunt aproape finisate lucrările de demontare și evacuare a unităților de comerț, care luau o mare parte din spațiu. Reparația va dura aproximativ o lună și jumătate, iar pasajul subteran va deveni unul pietonal.

Agenții economici au fost evacuați, iar în urma discuției pe care am avut-o cu aceștia, am propus alte locații unde își pot continua activitatea, una din ele fiind „Piața Centrală”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ Ion Ceban

Edilul a solicitat ca în perioada lucrărilor de reparație a subteranei, să fie amenajată o trecere provizorie de culoare galbenă, în preajma stației de așteptare a transportului public, pentru pietonii care traversează zona.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram