/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Familia pediatrului Mihai Stratulat s-a vindecat de coronavirus: „De astăzi, eu și familia mea suntem Covid-19 free!”

31 mai 2020, ora 13:40

Familia pediatrului Mihai Stratulat a fost infectată cu noul coronavirus. Membrii familiei medicului au reușit să se vindece și de azi sunt „COVID-19 free”, a scris medicul pe rețelele de socializare. 

„Conform ultimelor studii, o persoană bolnavă de Covid-19 din a 11-a zi din momentul infectării nu mai este contagioasă, chiar dacă testul PCR arată pozitiv, și asta deoarece depistează fragmente de ARN viral, care însă nu mai pot declanșa boala!

Astăzi se împlinesc 14 zile din momentul apariție primelor simptome, deci de astăzi eu și familia mea suntem Covid-19 Free!

De mai bine de 10 zile nu mai prezentam nici un simptom! Copiii au suportat cel mai ușor această boală”, a spus Mihai Stratulat.

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în Moldova este de 8089. Până azi, 4581 de pacienți s-au vindecat, iar 294 au decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram