/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Pe podul de la Telecentru au apărut ghivece cu flori

missing
31 mai 2020, ora 16:00

Pe partea pietonală a podului de pe șoseaua Hîncești, din cartierul Telecentru al capitalei au apărut ghivece cu flori. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei Ion Ceban, care a postat pe Facebook și două imagini cu florile de pe pod. 

„Urmează ca și zona podului să fie decorată cu picturi murale. Pretura sectorului Centru a anunțat un concurs în acest sens, data limită de depunere a ofertelor expiră chiar astăzi, 31 mai. Am invitat să participe artiști autohtoni cu profilul: arte vizuale, pictură murală, design grafic, graffitieri, artiști 3D, precum și profesori și studenți ai instituțiilor de profil din capitală”, a spus primarul.

Potrivit lui, lucrările propuse de artişti vor fi evaluate de o Comisie de selectare a concepției de proiect, care ulterior va desemna câștigătorii.

În municipiul Chișinău sunt 20 de poduri. Potrivit estimărilor făcute anterior de către autoritățile municipale, cel puțin două dintre podurile din capitală necesită reparații urgente, pentru a nu pune în pericol viața celor care le traversează, este vorba despre podul de pe strada Mihai Viteazul și podul de pe bulevardul Renașterii, din apropierea Circului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram