/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ministerul Sănătății din Rusia a aprobat un medicament împotriva coronavirusului

missing
31 mai 2020, ora 09:45

Ministerul Sănătății din Federația Rusă a aprobat un medicament pentru tatarea noului tip de coronavirus, scrie Tass.ru.

Medicamentul numit „Avifavir”, are la bază preparatul „Favipiravir”, folosit în Japonia din anul 2014, la tratarea formelor complicate de gripă.

Potrivit sursei citate, medicamentul a fost testat clinic timp de zece zile, iar acum, testarea preparatului este la etapa finală, acesta urmând a fi administrat unul număr de peste trei sute de pacienți.

Federația Rusă se află în prezent pe locul al treilea, (după SUA și Brazilia), după numărul cazurilor de COVID-19 confirmate. Până azi, peste 390 de mii de pacienți au fost testați pozitiv la coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram