/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

O adolescentă de 12 ani, din Chișinău, a dispărut fără urme acum două zile

missing
31 mai 2020, ora 21:03

O adolescentă de 12 ani, din Chișinău, a dispărut de două zile. Fata a ieșit din casă vineri seara, către ora 17, și nu s-a mai întors. Familia o caută cu disperare și a anunțat și Poliția.

Fata se numește Valeria Dimineț și este locuitoare a sectorului Buiucani, strada Vasile Lupu. Minora are înălțimea de circa 1, 55 m, păr brunet, ochi căprui. Era îmbrăcată într-un cardigan albastru, din denim și blugi albaștri cu rupturi. În picioare poartă pantofi sport negri cu platforme albe.

Cine a recunoscut-o și are informații care ar putea ajuta familia și poliția să o găsească, este rugat să sune la numerele de telefon de mai jos sau la serviciul de urgență 112.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram