/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Și în Ucraina, de mâine, se vor relaxa o serie de restricții legate de pandemie. Printre acestea, redeschiderea sălilor de sport

31 mai 2020, ora 16:20

Și în Ucraina se vor relaxa de mâine, 1 iunie, o serie de măsuri legate de pandemia de coronavirus. Spre exemplu, de mâine, ucrainenii vor putea să meargă la piscină și în sălile de sport. Totuși, măsurile de relaxare ale restricțiilor nu sunt valabile pentru toate regiunile Ucrainei, scrie Rbc.ua, ci doar în regiunile unde situația epidemiologică se ameliorează.

Potrivit sursei citate, deși sălile de sport se redeschid, administratorii acestora vor trebui să limiteze numărul de persoane care se antrenează concomitent, astfel încât să nu fie mai mult de o persoană pe un spațiu de zece metri pătrați. De asemenea, nu sunt permise deocamdată serviciile de SPA sau masaj.

Cât privește redeschiderea piscinelor, fluxul de vizitatori va trebui să fie limitat la maxim patru persoane, pentru antrenamentele individuale, și maxim șase persoane, pentru antrenamentele în grup, în piscinele cu o lungime de 50 de metri. În piscinele cu lungimea de 25 de metri, numărul de persoane cărora li se va permite să se antrenez concomitent va fi de două ori mai mic.

Bilanțul infecțiilor cu noul coronavirus în Ucraina este de peste 23 de mii de cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram