Are 23 de ani și a reușit până acum să hoinărească prin lume câțiva ani, apoi să revină acasă cu ideea fixă de a deschide un local, unul diferit de cele pe care le cunoaște capitala. Și-a propus și el sa fie, la rândul său, un antreprenor diferit, unul care, pe lângă faptul că păstrează ștampila întreprinderii în buzunar, poate sa deservească vizitatorii la bar și să zugrăvească pereții, dacă e nevoie. Azi, cu Marius Solcan, vorbim despre cum să prinzi o meserie din zbor, să te îndrăgostești în ea, iar în câțiva ani să să te aventurezi să-ți deschizi o afacere. De ce e mai ușor și pentru business, și pentru conștiință să renunți la cărticica neagră din contabilitate și cum să folosești cu tâlc pauza în activitate, impusă de pandemie.

Un proiect susținut de Moldtelecom.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!