Război în Ucraina, ziua 92: Peste 40 de orașe, bombardate de ruși în regiunea Donbas

social

Cum se va desfășura comerțul stradal în sezonul estival 2020

01 iunie 2020, ora 16:27
Distribuie:

În perioada 1 iunie – 31 octombrie 2020, în capitală va fi organizat comerțul ambulant stradal, cu înghețată, băuturi răcoritoare și produse de patiserie, informează Primăria Chișinău. Acest tip de comerț se va desfășura în zonele de odihnă a cetățenilor (grădini publice, parcuri, scuaruri), pe străzile și bulevardele principale ale orașului.

Potrivit unei dispoziții semnate de primarul Ceban, în fiecare zonă în parte se stabilește amplasarea a câte o singură unitate de comerț ambulant (rulotă, tonetă), iar în spațiile cu circulație pietonală intensă, până la trei unități de comerț ambulant.

Activitatea comercială va fi realizată cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii infecției COVID-19.

Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii va recepționa notificările privind inițierea activității pentru unitățile de comerț ambulant, amplasat conform locurilor stabilite.

Viceprimarul de ramură, Inga Ionesii, a informat că acest gen de comerț este prevăzut doar pentru perioada estivală, urmând ca agentul economic să asigure evacuarea unității de comerț ambulant, odată cu expirarea termenului prevăzut în autorizația de amplasare.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram