/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Într-o intersecție periculoasă din capitală va fi instalat un semafor nou. „Cel de acum e foarte slab vizibil”

missing
01 iunie 2020, ora 10:42

La intersecția străzilor Dacia și Băcioii Noi ar putea fi instalat un semafor nou, modern. Subiectul a fost discutat în cadrul grupului de lucru cu privire la siguranța rutieră, instituit la Primărie după producerea accidentului teribil din noaptea de 17 mai din centrul capitalei.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Național de Securitate Publică, care fac parte din grupul de lucru, aceasta este una din cele mai periculoase intersecții din Chișinău.

„La prima etapă, am identificat că prioritară ar fi instalarea unui semafor nou în această intersecție. Din datele statistice, acolo este una din cele mai periculoase intersecții, unde se comite frecvent accidente rutiere grave. Cel care e acum e foarte slab vizibil și a fost solicitare din partea poliției pentru a fi modernizată această intersecție și instalat un nou semafor care să fie vizibil de la distanță”, a anunțat viceprimarul Ilie Ceban la ședința operativă a Primăriei de azi-dimineață.

Lista intersecțiilor periculoase din municipiu urmează a fi completată, iar ulterior acestea vor fi modernizate, susține viceprimarul. Ilie Ceban a mai spus că vor fi modernizate și trecerile de pietoni din capitală. Potrivit oficialului, inițial vor fi elaborate 10 modele, din care se v a alege unul singur care va fi implementat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram