/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Premierul Armeniei s-a infectat cu COVID-19

missing
01 iunie 2020, ora 12:09

Prim-ministrul armean Nikol Pashinyan s-a infectat cu coronavirus. Despre acest fapt, oficialul a anunțat pe pagina sa de Facebook, transmite TV Rain. Acesta a precizat că virusul a fost depistat și la membrii familiei sale.

Potrivit lui Pashinyan, el nu are simptome vizibile și febră, cu toate acestea, va lucra de la distanță, de la reședință, pentru a nu-și infecta rudele și colegii mai în vârstă.

În Armenia a fost instituită stare de urgență începând cu 16 martie și a fost prelungită până la 13 iunie.

Pe 18 mai a început să funcționeze transportul public, dar pasagerii trebuie să poarte măști și mănuși. De asemenea, s-au deschis centrele comerciale, iar interdicția de funcționare a localurilor de alimentație publică, care până atunci aveau voie să funcționeze doar în aer liber, a fost ridicată complet.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram