/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Cutremur în zona seismică Vrancea, resimțit și în R. Moldova

missing
02 iunie 2020, ora 14:24

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter s-a produs, în această după-amiază, la ora locală 14:12, în zona seismică Vrancea. Seismul a avut loc la o adâncime de 105 de kilometri și a fost resimțit și în Republica Moldova.


Potrivit datelor anunțate de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 74km E de Brasov, 86km NE de Ploiesti, 108km S de Bacau, 118km V de Galati, 118km V de Braila, 137km N de Bucuresti, 158km NE de Pitesti, 188km E de Sibiu, 189km SV de Iasi, 201km N de Ruse.

Imediat după producerea seismului, mai mulți internauți au postat mesaje pe rețelele de socializare în care spun că au resimțit cutremurul.

Potrivit presei române, cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram