/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Prima apariție în public a reginei Elisabeta, după autoizolare. A fost surprinsă călărind

missing
02 iunie 2020, ora 12:26

Regina Elisabeta a doua, care a împlinit 94 de ani în aprilie, a fost surprinsă călărind în împrejurimile Castelului Windsor. Aceasta este prima apariție în public a suveranei britanice, după izolarea din pandemie, potrivit BBC

Aceasta a fost fotografiată în timp ce călărea un Ponei, un cal mic de statură, care se numește Balmoral Fern și care are 14 ani.

În fotografii se poate vedea că regina poartă pe cap un batic viu colorat, fiind îmbrăcată cu pantaloni de culoare deschisă, jachetă, mănuși albe și ghete.

Regina este pasionată de călărie și de cai și a fost fotografiată adesea de-a lungul vieții călărind.

Acum câteva luni Regina Elisabeta a anunțat că se retrage din viața publică pe termen nedeterminat. Decizia a fost luată din cauza pandemiei de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram