Regina Elisabeta a doua, care a împlinit 94 de ani în aprilie, a fost surprinsă călărind în împrejurimile Castelului Windsor. Aceasta este prima apariție în public a suveranei britanice, după izolarea din pandemie, potrivit BBC

Aceasta a fost fotografiată în timp ce călărea un Ponei, un cal mic de statură, care se numește Balmoral Fern și care are 14 ani.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

The Queen has made her first public appearance since lockdown in the UK began, on horseback. The 94-year-old took Balmoral Fern, a 14-year-old fell pony, for a ride in the grounds of Windsor Castle, where she and the Duke of Edinburgh have been isolating. She hasn’t stopped with official duties and delivered her message to the nation on VE Day last month, encouraging the country to “never give up, never despair”. Click the link in our bio to find out more. (📷PA Media) #Queen #QueenElizabeth #England #UK #BBCNews

Публикация от BBC News (@bbcnews)

În fotografii se poate vedea că regina poartă pe cap un batic viu colorat, fiind îmbrăcată cu pantaloni de culoare deschisă, jachetă, mănuși albe și ghete.

Regina este pasionată de călărie și de cai și a fost fotografiată adesea de-a lungul vieții călărind.

Acum câteva luni Regina Elisabeta a anunțat că se retrage din viața publică pe termen nedeterminat. Decizia a fost luată din cauza pandemiei de coronavirus.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!