/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

În cadrul Digital Park vor fi create 3000 de locuri de muncă

missing
02 iunie 2020, ora 19:55

Directorul general al Proiectului Digital Park, Aurelia Salicov, susține implementarea acestuia drept scop final crearea a 3000 de locuri de muncă. Proiectul se aplică în mai multe etape. La moment este gata blocul A, în care activează deja companii IT cu peste 1000 de angajați. Pentru etapa a doua a proiectului este planificată dezvoltarea infrastructurii de afaceri cu încă 25 mii metri pătrați. Spațiile sunt destinate oficiilor, sălilor de conferință și altor spații conexe necesare.

„Am finalizat etapa întâi de implementare a proiectului, iar în continuare ne propunem să reconstruim hala industrială în spații de lucru și să construim un bloc cu 15 etaje. Scopul final al proiectului este crearea condițiilor de acomodare pentru 3000 de locuri de muncă în domeniul IT și extinderea infrastructurii de afaceri cu 25 mii metri pătrați”, a spus Aurelia Salicov.

Digital Park este un proiect investițional, conceput pentru a deveni o platformă specializată în găzduirea companiilor tehnologice cu experiență și a startup-urilor. Inițiativa a obținut noi oportunități de dezvoltare, odată cu implementarea legislației privind parcurile IT în Republica Moldova și este un punct de atracție pentru companiile locale și internaționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram