/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Pedeapsa pe care ar putea să o primească doi tineri din Grătiești, după ce au furat mai multe tomberoane de gunoi

missing
02 iunie 2020, ora 11:13

Doi tineri de 19 ani și respectiv 20 ani din Grătiești au fost reținuți de oamenii legii și riscă pană la 4 ani de pușcărie, după ce au intrat în Casa de Cultură din satul Hulboaca, de unde au furat mai multe tomberoane de gunoi.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat acum o lună în satul Hulboaca, comuna Grătiești. Atunci, suspecții au intrat în Casa de Cultură și au luat de acolo 45 de tomberoane de gunoi, în valoare totală de 18 630 de lei.

Solicitați de TV8, responsabilii din cadrul Poliției Capitalei, ne-au comunicat că, acum două zile, pe 31 mai, cei doi tineri au fost reținuți pentru 72 de ore de către autorități. În urma audierilor, aceștia și-au recunoscut vina și le-au spus polițiștilor că au luat tomberoanele de gunoi, iar ulterior le-au vândut.

Tot oamenii legii ne-au comunicat că polițiștii, cu ajutorul suspecților, au identificat persoanele cărora le-au fost vândute tomberoanele, iar ulterior acestea au fost returnate instituției.

Cei doi suspecți se află în Izolatorul de detenție provizorie și sunt cercetați penal pentru furt. Pentru fapta comisă, tinerii riscă până la 4 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram