Doi tineri de 19 ani și respectiv 20 ani din Grătiești au fost reținuți de oamenii legii și riscă pană la 4 ani de pușcărie, după ce au intrat în Casa de Cultură din satul Hulboaca, de unde au furat mai multe tomberoane de gunoi.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat acum o lună în satul Hulboaca, comuna Grătiești. Atunci, suspecții au intrat în Casa de Cultură și au luat de acolo 45 de tomberoane de gunoi, în valoare totală de 18 630 de lei.

Solicitați de TV8, responsabilii din cadrul Poliției Capitalei, ne-au comunicat că, acum două zile, pe 31 mai, cei doi tineri au fost reținuți pentru 72 de ore de către autorități. În urma audierilor, aceștia și-au recunoscut vina și le-au spus polițiștilor că au luat tomberoanele de gunoi, iar ulterior le-au vândut.

Tot oamenii legii ne-au comunicat că polițiștii, cu ajutorul suspecților, au identificat persoanele cărora le-au fost vândute tomberoanele, iar ulterior acestea au fost returnate instituției.

Cei doi suspecți se află în Izolatorul de detenție provizorie și sunt cercetați penal pentru furt. Pentru fapta comisă, tinerii riscă până la 4 ani de pușcărie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!