/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Şapte cazuri COVID-19 la FC Barcelona! Cinci fotbalişti şi doi antrenori, infectaţi cu coronavirus

missing
02 iunie 2020, ora 16:04

FC Barcelona a fost afectată de noul coronavirus. Cinci jucători și doi antrenori din prima echipă a campioanei Spaniei au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus la primele teste făcute, pe 6 mai. Acum, toți membrii clubului sunt sănătoși.

Fotbaliștii se antrenează colectiv și așteaptă reluarea campionatului. Presa iberică nu a anunțat numele celor infectați, notează Mediafax.

Campionatul din Spania se va relua începând cu 11 iunie, iar primul meci va fi cel dintre Sevilla și Betis. Barcelona va juca prima partidă oficială sâmbătă, 13 iunie, pe terenul celor de la Mallorca, de la ora 22:00. Clubul blaugrana este liderul din La Liga, cu 58 de puncte, la două dinstanță de locul doi, ocupat de Real Madrid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram