/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ A furat telefoane mobile și le-a vândut pe „Telegram”. Un adolescent din Chișinău, cercetat de polițiști

02 iunie 2020, ora 11:02

Un adolescent de 16 ani din capitală a fost reținut de polițiști pentru două cazuri de jaf. În primul caz băiatul a furat un telefon mobil de la o angajată a unei farmacii, iar în al doilea, el a furat un alt telefon mobil și o mie de lei din biroul pazei al unei instituții. 

În primul caz, minorul a intrat într-o farmacie amplasată pe strada Ismail din capitală și profitând de faptul că angajata farmaciei era ocupată, acesta, pe ascuns, i-a furat telefonul mobil, în valoare de cinci mii lei, după care a fugit. Angajata s-a dovedit a fi o femeie de 46 de ani.

În al doilea caz, individul a intrat în biroul pazei al Centrului de Sănătate Publică, situat pe strada B.P.Hașdeu și a furat dintr-o geantă o mie de lei și un telefon. Prejudiciul cauzat victimei este de 2 500 lei.

Adolescentul și-a recunoscut vina. El a spus că telefoanele mobile a reușit să le vândă prin intermediul aplicației ,,Telegram”, pentru două mii lei. Acum minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram