Un adolescent de 16 ani din capitală a fost reținut de polițiști pentru două cazuri de jaf. În primul caz băiatul a furat un telefon mobil de la o angajată a unei farmacii, iar în al doilea, el a furat un alt telefon mobil și o mie de lei din biroul pazei al unei instituții. 

În primul caz, minorul a intrat într-o farmacie amplasată pe strada Ismail din capitală și profitând de faptul că angajata farmaciei era ocupată, acesta, pe ascuns, i-a furat telefonul mobil, în valoare de cinci mii lei, după care a fugit. Angajata s-a dovedit a fi o femeie de 46 de ani.

În al doilea caz, individul a intrat în biroul pazei al Centrului de Sănătate Publică, situat pe strada B.P.Hașdeu și a furat dintr-o geantă o mie de lei și un telefon. Prejudiciul cauzat victimei este de 2 500 lei.

Adolescentul și-a recunoscut vina. El a spus că telefoanele mobile a reușit să le vândă prin intermediul aplicației ,,Telegram”, pentru două mii lei. Acum minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!