/VIDEO/ Detalii despre bebelușul găsit la gunoiște. Ce spune primarul comunei Coșnița

02 iunie 2020, ora 21:47

Un nou-născut a fost găsit fără suflare pe teritoriul unei gunoiști din raionul Dubăsari. Cadavrul bebelușului, ascuns într-o geantă, a fost descoperit de un bărbat, care a anunțat oamenii legii. Polițiștii încearcă acum să afle cum a murit copilul și cine l-a adus pe lume.

Cazul a avut loc în jurul orei opt dimineața, la gunoiștea din extravilanul comunei Coșnița. Corpul neînsuflețit al nou-născutului a fost găsit de un bărbat, în vârstă de 60 de ani. Potrivit primelor informații, nu fost descoperite semne de moarte violentă.

ELENA BĂETRĂU, OFIȚER DE PRESĂ IP. DUBĂSARI: „La moment, medicii legiști stabilesc condițiile în care a decedat micuțul, iar polițiștii investighează cazul dat”.

Primarul comunei Coșnița spune că gunoiștea are peste 20 de ani și este pentru prima dată când se întâmplă astfel de cazuri tragice.

ALEXEI GAFELI, PRIMAR, COMUNA COȘNIȚA: „Nu pot să comentez acum nimic. Ancheta este în derulare. Au mai fost astfel de cazuri anterior? Nu. Sper să fie primul și ultimul”.

Polițiștii încearcă acum să stabilească cine este mama bebelușului și în ce circumstanțe acesta și-a pierdut viața.

DESCOPERIRE SINISTRĂ LA O GUNOIȘTE
Cadavrul unui bebeluș, ascuns în geantă, a fost găsit la gunoiștea din comuna Coșnița

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram