/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Alte două decese provocate de COVID-19 au fost înregistrate în țară. Bilanțul urcă la 309 de cazuri

missing
03 iunie 2020, ora 11:20

Alte două persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de virusul Covid – 19. Este vorba despre un bărbat din Chișinău și o femeie din Călărași. 

Bărbatul care a fost răpus de virus avea 80 de ani. El a fost transferat ieri de la Centrul COVID-19 la Institutul de Medicină Urgentă, cu pneumonie interstițială bilaterală, insuficiență respiratorie gr.III, șoc septic.

A pierdut lupta cu virusul și o femeie de 76 de ani. Victima suferea de hipertensiune arterială gr. III, cardiomiopatie hipertensivă IC III, AVC și a fost transferată de la Spitalul „Sfânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 5 mai.

Bilanțul deceselor provocate de Covid – 19 ajunge astfel la 309.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram