/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Rând la Dispensarul Republican de Narcologie. Un polițist ar fi intrat în încăpere fără mască și mănuși. Reacția instituției

missing
03 iunie 2020, ora 15:11

Deși Dispenasarul Republican de Narcologie din Chișinău acordă asistenţă medicală programată, oamenii totuși vin și stau la coadă. Imaginea a fost surprinsă astăzi de un martor care ulterior a făcut o postare pe Facebook.

Randuri frumoase la dispensarul republican de narcologie. Fara masca si manusi nu intri dar uite ca domnul de la politie…

Publicată de Ion Ungureanu pe Miercuri, 3 iunie 2020

Contactat telefonit, reprezentantul Dispensarului Narcologic Petru Oprea ne-a spus că un motiv pentru care s-a format rând ar fi volumul mare de solicitări a celor care vor să-și schimbe permisul de conducere.

„Eliberarea certificatelor pentru șoferie se face doar prin înscrie prealabilă, însă oamenii așteaptă, poate s-ar elibera un loc și vor intra fără programare. Un rând mare ar putea fi din cauza că oamenii vin șă-și schimbe permisul de conducere sau au nevoie de acest document pentru înregistrarea la școala auto”, a spus pentru tv8.md Petru Oprea.

Mai mult, bărbatul care a surprins mulțimea afirmă că deși în instituție nu este permisă intrarea fără măști de protecție sau mănuși, un polițist ar fi încălcat regulile.

„Domnul polițist nu a fost după vreun certificat, ci cu o interpelare, din acest motiv a și trecut fără rând. Paza a afirmat că nicio persoană nu a intrat în instituție fără mască”, a precizat directorul Dispensarului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram