Deși Dispenasarul Republican de Narcologie din Chișinău acordă asistenţă medicală programată, oamenii totuși vin și stau la coadă. Imaginea a fost surprinsă astăzi de un martor care ulterior a făcut o postare pe Facebook.

Randuri frumoase la dispensarul republican de narcologie. Fara masca si manusi nu intri dar uite ca domnul de la politie…

Publicată de Ion Ungureanu pe Miercuri, 3 iunie 2020

Contactat telefonit, reprezentantul Dispensarului Narcologic Petru Oprea ne-a spus că un motiv pentru care s-a format rând ar fi volumul mare de solicitări a celor care vor să-și schimbe permisul de conducere.

„Eliberarea certificatelor pentru șoferie se face doar prin înscrie prealabilă, însă oamenii așteaptă, poate s-ar elibera un loc și vor intra fără programare. Un rând mare ar putea fi din cauza că oamenii vin șă-și schimbe permisul de conducere sau au nevoie de acest document pentru înregistrarea la școala auto”, a spus pentru tv8.md Petru Oprea.

Mai mult, bărbatul care a surprins mulțimea afirmă că deși în instituție nu este permisă intrarea fără măști de protecție sau mănuși, un polițist ar fi încălcat regulile.

„Domnul polițist nu a fost după vreun certificat, ci cu o interpelare, din acest motiv a și trecut fără rând. Paza a afirmat că nicio persoană nu a intrat în instituție fără mască”, a precizat directorul Dispensarului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!