Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

social

Reacția ANSP, după acuzațiile aduse de Slusari, în legătură cu rezultatele testului pozitiv pentru Covid-19 a unui angajat al fracțiunii PPDA

03 iunie 2020, ora 13:11
Distribuie:

Reprezentații Agenției Naționale pentru Sănătate Publică vin cu precizări, după ce deputatul PPDA,  Alexandru Slusari, a cerut Ministerului Sănătății să pornească o achetă în cazul unui angajat al fracțiunii, care a fost testat pozitiv pentru Covid-19, în laboratul ANSP.

Cu referire la informaţiile lansate pe reţele de socializare de către dl deputat Alexandr Slusari, menţionăm cu maximă responsabilitate că analiza testului la COVID-19 nu a fost efectuată la Laboratorul ANSP şi nici nu putea fi, din motivele menţionate mai sus. Respectiv, testul a fost efectuat la un laborator privat. Laboratorul ANSP nu poartă răspundere pentru rezultatele testelor care nu se încadrează în criteriile definiţiei de caz.”, se rată în comunicatul emis de ANSP.

Anterior, deputatul PPDA, Alexandru Slusari a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, în care spune că, în mod public cere Ministerului Sănătății să pornească o anchetă în cazul angajatului lor din cadrul Parlamentului, care a fost testat pozitiv pentru Covid-19, în laboratorul ANSP.  Astăzi, angajatul fracțiunii PPDA a fost testat repetat pentru coronavirus într-un laborator privat și rezutatul a ieșit negativ.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram