/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Și atleții revin la antrenamente. Vor trebui să respecte măsurile de prevenire a virusului COVID-19

missing
03 iunie 2020, ora 23:38

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a decis ieri că sportivii, legitimați de Federația de Atletism din Moldova își pot relua antrenamentele.

Comisia a permis, totuși, doar antrenamentele desfășurate în aer liber.

Procesul de instruire şi antrenament se va organiza doar la terenurile de sport acreditate de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, cu respectarea măsurilor de prevenire a infecţiei COVID-19.

Săptămâna trecută CESP a permis antrenamentele în aer liber pentru membrii Federaţiei de Badminton, Federaţiei de Caiac-Canoe, Federaţiei de Fotbal, Federaţiei de Haltere, Federaţiei Sporturilor Nautice și Federaţiei de Tenis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram