/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Candu a revenit la Chișinău: „Iată că cei care nu mă așteptau să știe foarte bine că am revenit”

03 iunie 2020, ora 17:17

Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu a revenit din Cehia, acolo unde săptămâna trecută s-a dus să-și viziteze familia. Într-un live pe pagina sa de Facebook, deputatul spulberă zvonurile legate de fuga sa din țară. 

Au fost făcute multe speculații că „chipurile” am plecat din țară, nu mai revin. Iată că cei care nu mă așteptau să știe foarte bine că am revenit. Sunt în Chișinău, sunt cu echipa „Pro Moldova”, gata ca niciodată și plin de energie să luptăm cu această guvernare care face mult mai rău țării”, a spus Candu

Parlamentarul a explicat cum a reușit să ajungă în Chișinău în condițiile în care zborurile regulate de pe Aeroportul Internațional Chișinău sunt suspendate.

„Foarte mulți m-au întrebat cum a fost călătoria mea. M-am bucurat foarte mult că am reușit timp o săptămână să fiu alături de familie. Copii în Cehia merg la școală și grădiniță. Pandemia a trecut aproximativ complet. Am revenit cu o cursă directă la București, iar de la București am luat mașina și am revint la Chișinău, spre surpriza neplăcută a unora”, a mai adăugat deputatul.

În Cehia, Candu a petrecut doar a doua parte a zilei cu toată familia, pentru că s-au redeschis școlile și grădinițele după pandemia de coronavirus, iar copiii săi sunt de dimineață la instituțiile de învățământ.

????LIVE “Moldovenii întreabă”

Lupta continuă!

Discuții cu opoziția sunt. Nu sunt negocieri. PRO MOLDOVA este deschisă…

Publicată de Andrian Candu pe Miercuri, 3 iunie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram