Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu a revenit din Cehia, acolo unde săptămâna trecută s-a dus să-și viziteze familia. Într-un live pe pagina sa de Facebook, deputatul spulberă zvonurile legate de fuga sa din țară. 

Au fost făcute multe speculații că „chipurile” am plecat din țară, nu mai revin. Iată că cei care nu mă așteptau să știe foarte bine că am revenit. Sunt în Chișinău, sunt cu echipa „Pro Moldova”, gata ca niciodată și plin de energie să luptăm cu această guvernare care face mult mai rău țării”, a spus Candu

Parlamentarul a explicat cum a reușit să ajungă în Chișinău în condițiile în care zborurile regulate de pe Aeroportul Internațional Chișinău sunt suspendate.

„Foarte mulți m-au întrebat cum a fost călătoria mea. M-am bucurat foarte mult că am reușit timp o săptămână să fiu alături de familie. Copii în Cehia merg la școală și grădiniță. Pandemia a trecut aproximativ complet. Am revenit cu o cursă directă la București, iar de la București am luat mașina și am revint la Chișinău, spre surpriza neplăcută a unora”, a mai adăugat deputatul.

În Cehia, Candu a petrecut doar a doua parte a zilei cu toată familia, pentru că s-au redeschis școlile și grădinițele după pandemia de coronavirus, iar copiii săi sunt de dimineață la instituțiile de învățământ.

🔴LIVE “Moldovenii întreabă”

Lupta continuă!

Discuții cu opoziția sunt. Nu sunt negocieri. PRO MOLDOVA este deschisă…

Publicată de Andrian Candu pe Miercuri, 3 iunie 2020

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!