/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Jaf de proporții la Călărași. Un bărbat a furat dintr-o casă peste 100 de mii de lei și 12 mii euro

missing
03 iunie 2020, ora 13:15

Un bărbat de 30 de ani, din raionul Călărași, a fost reținut de polițiști pentru că a furat sute de mii de lei și zeci de mii de euro dintr-o casă din satul Hârbovăț. Oamenii legii au fost alertați ieri, de proprietara  imobilului, o femeie de 52 de ani. 

Ea a spus polițiștilor că între orele 08.00 – 12.00, în timp ce nu era acasă, i-a fost vandalizată casa și i-a fost sustrasă o sumă mare de bani. Învinuitul a spart geamul, a pătruns în casă și a furat din safeul stăpânei un pistol traumatic, 144 500 lei, 12 400 euro (242  327 de lei) și 35 de mii de ruble (8  921 de lei).

În timpul audierilor, individul și-a recunoscut vina. Banii sustrași și pistolul au fost depistați într-o parcela împădurită de la marginea localității. Bunurile sustrase urmează să fie restituite proprietarului, spun polițiștii.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală. Bărbatul riscă de la șapte la 12 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram